Jolanda Verhage

Klik hier voor meer informatie over mij.


Contracten zorgverzekeraars

Geplaatst door Jolanda Verhage

Voor 2021 hebben we met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten. Dit betekent dus dat u recht heeft op volledige vergoeding bij ons (afhankelijk van welk soort aanvullend pakket u heeft uiteraard).
Lees meer

kerstkaart

Geplaatst door Jolanda Verhage

Tussen 24-12-20 en 03-01-2021 zijn de praktijken beperkt open. Vanaf 4 januari 2021 staan we weer voor u klaar. U kunt u aanmelden via het contactformulier of u gegevens inspreken in ons antwoordapparaat, we nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Lees meer

Kerstkaart

Geplaatst door Jolanda Verhage


Zorgen om toename fysieke klachten bij pubers.

Geplaatst door Jolanda Verhage

Oefentherapeuten Cesar/Mensendieck maken zich zorgen over toename klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat bij pubers. In onze praktijken zien we een toename van klachten bij pubers. Met name nek-, schouder-, rug of hoofdpijnklachten. Het vele zitten in een slechte houding en te weinig bewegen is bij veel pubers de oorzaak. Veel gebogen zitten maakt dat het middendeel van de wervelkolom te veel doorbuigt, wat kan leiden toe een grotere kromming in dat deel van de rug. Dit versterkt zich in de groeispurt, waarin de echte probleemgevallen ook duidelijk zichtbaar gaan worden. De rugspieren zijn bijna niet actief waardoor ze hun functionaliteit om de rug rechtop te houden verliezen.
Lees meer

Praktijkruimte Terneuzen opnieuw ingericht

Geplaatst door Jolanda Verhage

Wat zijn we blij met onze vernieuwde ruimte in Medisch Centrum Epicurus! In onze sfeervolle ruimte met een frisse rustgevende uitstraling ontvangen we iedereen met veel plezier.
Lees meer